Egyedi étkezőasztal Budapesten

Nem csak bútordarab, de konyhája, lakása dísze is lehet egy szép étkezőasztal. Legyen az hatszemélyes étkezőgarnitúra, vagy kisebb sarokülő, biztosan jobban esik az étel, ha asztalnál ülve fogyasztja el jól megérdemelt vacsoráját. Természetesen a kialakításánál nem csak azzal kell számolni, hogy mekkora a család, és a baráti társaság, hanem figyelembe kell venni a lakás adottságait is. Szűkösebb helyre javasolt a sarokülő, nagyobb konyhában, vagy étkezőben pedig igen jól mutat egy hatszemélyes -esetleg kinyitható- asztal, különálló székekkel.

Bármelyik illik az Ön otthonába, mi nem csak szépségre, de a praktikusságra is törekedve elkészítjük azt.

  • Étkezőasztalainkat minden esetben tartós és kiváló alapanyagokból készítjük, melynek során csak a legnevesebb gyártók alapanyagait használjuk (JAF Holz, Blum).
  • Az egyedi étkezőasztalok laminált bútorlapból, avagy furnérozott anyagból készülhetnek, a bútor frontjának anyaga pedig az Ön tetszése szerint készülhet tölgyfából, cseresznyefából, avagy fenyőből.
  • Az egyedi étkezőasztal előnye, hogy bármely méret- és helyigénynek meg tud felelni. Akár kis helyen, akár egy nagy konyhában lesz a helye, mi az egyedi igények szerint gyártjuk le a bútort.
  • Étkezőasztalaink és étkezőgarnitúráink minden esetben EU minőségben készülnek, hogy a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek.

Az étkezőasztal készítésének lépései

  • Mint minden egyedi bútor esetében, így itt is felméréssel kezdjük a munkát. Ennek során beszéljük meg Önnel a helyszínen, hogy milyen étkezőasztalt avagy étkezőgarnitúrát is szeretne, tehát hogy milyen igényeknek kell megfelelnünk. Novemberben a helyszíni felmérést (megrendelés esetén) díjmentesen végezzük el!
  • A helyszíni felmérést követően állunk neki a konyhabútor elkészítésének. Az étkezőasztal (étkezőgarnitúra) készítése során mindig a legjobb alapanyagokból dolgozunk, így lehetünk csak biztosak abban, hogy Ön elégedett lesz a végeredménnyel.
  • Elkészítést követően az étkezőasztalt annak minden tartozékával elszállítjuk a rendeltetési helyére, ezáltal Önnek nem lesz ezzel semmilyen munkája.
  • Étkezőasztalainkra, étkezőgarnitúráinkra, minden esetben vállaljuk a jogszabályokban előírt garanciákat!

Ez a weboldal bérelhető!

További információért kattintson ide!