Egyedi franciaágy – Budapest

A hálószobák központi eleme, a nyugodt éjszakák, és friss ébredések felelőse a franciaágy. Ettől a bútordarabtól várjuk a garanciát arra, hogy reggel ne nyúzottan és kialvatlanul keljünk. Mint tudjuk, az alvásnak igen meghatározó szerepe van abban, hogy milyen lesz a napunk. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyat választunk hálónkba. Egy kényelmes, jó kialakítású, és szép franciaágy fedezet lehet arra, hogy másnap csúcsformában legyünk.

Álmodja hát meg hálóhelyét, és mi megvalósítjuk.

  • A gyártás során kiváló minőségű, tartós alapanyagokkal dolgozunk, minden esetben csak neves gyártók (Blum, JAF Holz) alkatrészeit felhasználva.
  • A bútor egyedisége miatt a legkülönfélébb elvárásoknak felelhet meg, mind színben, méretben és egyéb tekintetben is.
  • Az elkészült franciaágyak az EU minőségben készülnek, a termékre pedig minden esetben garanciát vállalunk.

A franciaágy elkészítésének lépései

  • Mielőtt nekikezdenénk a franciaágy elkészítésének, a helyszínen felmérjük az Ön által támasztott elvárásokat. Ennek során egyeztetjük le Önnel, hogy milyen franciaágyat is szeretne készíttetni. Amennyiben megrendelés történik, úgy novemberben a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük el!
  • A felmérést követően fogunk hozzá az ágy elkészítésének. A legjobb alapanyagok és a sokéves tapasztalatunk alapján biztosra vesszük, hogy elégedett lesz az eredménnyel.
  • Az általunk készített franciaágyra természetesen vállaljuk a jogszabályokban előírt garanciákat!

Ez a weboldal bérelhető!

További információért kattintson ide!