Egyedi TV állvány Budapesten

Televízió vásárlásnál már nem csak arra figyelnek az emberek, hogy hány csatornát lehet nézni rajta, és hogy a fogható adások milyen minőségben jutnak el otthonukba, hanem nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a megvásárolandó készülék esztétikus, és ízléses legyen. És ha a tévé mutatós, akkor annak bizony egy szintén mutatós állványon a helye.

Számunkra fontosak az Ön igényei, ezért Tv-állványa készítésénél is számítunk elképzeléseire és ötleteire.

  • Vállaljuk minőségi alapanyagokból, egyedileg készített TV állványok, és más szobabútorok készítését, természetesen garanciával.
  • A TV állványt csak a legnevesebb gyártók (Blum, JAF Holz) alapanyagaiból készítjük, ezáltal biztosra vesszük, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.
  • A bútorainkat EU minőségben gyártjuk, amelyet a sokéves szaktudásunk mellett kiváló gépparkunk biztosít.

A TV állvány készítésének lépései

  • Mielőtt nekifognánk a készítésnek, meg kell tudnunk, hogy pontosan milyen igényeknek is kell, hogy megfeleljen a leendő TV állvány. Általában a helyszínen egyeztetjük, hogy mekkora méretben, és milyen kivitellel szeretné megrendelni a bútort. Megrendelés esetén november hónapban ezen felmérést ingyenesen végezzük el!
  • A felmérést követően készítjük csak el a TV állványt, mindenkor szem előtt tartva a meghatározott elvárásokat. Az alkalmazott technológia, a sokéves tapasztalat, és a felhasznált minőségi alapanyagok jelentik a garanciát arra, hogy Ön elégedett legyen az elkészült bútordarabbal.
  • Minden elkészült bútorunkra bátran vállaljuk a jogszabályokban előírt valamennyi garanciát!

Ez a weboldal bérelhető!

További információért kattintson ide!